Tors hammer av Maarit M. Hanssen

Tors hammer
Tors hammer: Geofysiske våpen, en realitet eller science-fiction?

Denne boka tar opp de negative konsekvensene ved haarp-teknologien. De norske haarp-radarene ligger i Tromsø og Svalbard og tilhører det private internasjonale og vitenskapelige selskapet EISCAT. Forfatteren hevder i boka at disse radarene ikke er under det hun kaller «demokratisk kontroll»

Bare noen få nordmann har hørt om haarp-teknologi. Enda færre av dem har hørt om denne teknologiens negative sider for planeten Jorden og dens livsformer. Nesten ingen vet om, at det finnes haarp-anlegg på norsk jord.

Haarp-teknologi er fremtidens teknologi på godt og ondt. Denne boken handler om hva som, dessverre, kan være ondt med denne teknologien. Denne teknologien er skjult og hemmelig og det finnes tegn på at teknologiens onde hensikter har blitt brukt og brukes i dag i Norge. Det er taushet om det hos den norske regjeringen. (Fra bokomslaget)

Maarit er født og oppvokst i Kalajoki i Finland. Nå er hun spesialsykepleier i Norge.

Kritikk

Maarit starter boken med å fortelle om sin fortid med konstruksjon av tinnfoliehatt (som var mislykket) og at det haster med å få ut informasjon på norsk om HAARP.

Hun blander også inn UFO og ET i et kort kapittel og skriver at «Den utenomjordiske teknologien kan være siste håp for at menneskeheten overlever, og fortsetter å bebo denne kloden» og videre i en e-mail til USAs president George Bush og til den kinesiske og russiske ambassaden i Oslo «and wish to conclude that they (E.T.s) always have been there in the skies of the Earth».

Maarit skriver at hun bare brukte noen uker på boken, som er tydelig siden den kun er på 107 sider og inneholder ikke særlig mye god iformasjon. Kanskje det hadde vært en idè å brukt lenger tid på boken? Samt å kutte ut tinnfoliehatt, UFO, ETs osv?

Jeg mener det hadde vært en bedre idè å skrive en bok som gir en introduksjon om HAARP i Norge (noe som er et viktig tema), som er leselig for de som ikke er så spesielt interessert i tinnfoliehatt, UFO, ETs og påstander om at HAARP står bak jordras, leirras, steinras og fjellras i Norge.

Har du 200 kroner til overs og noen timer ledig til å lese en relativt kort og lettlest bok, skal jeg ikke hindre deg i å kjøpe den.

Men jeg vil heller anbefalt deg å fått tak i boken Angels Don’t Play This HAARP av Nick Begich og Jeana Manning, samt å google deg fram til informasjon om HAARP.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: