Invisible Empire: A New World Order Defined

Invisible Empire
En ny dokumentarfilm av Jason Bermas

Dokumentaren til Jason Bermas avslører den Nye Verdensorden ved å bruke deres egne ord. Bermas viser hvordan eliten ikke bare konspirerte for å skape et diktatorisk global regjering i private hender, men at de også har erklært sin agenda hundrevis av ganger offentlig.

Trailer

Denne filmen kan vekke opp selv de ivrigste skeptikere til den åpenbare og beviselige akselerasjonen mot et autoritært regime, som har til hensikt å kontrollere og regulere alle aspekter av vår eksistens.

Invisible Empire beviser uten tvil hvordan eliten åpent har konspirert for å styre verden via CFR, FN, den trilaterale kommisjon og Bilderberg-gruppen.

Filmen følger utviklingen av global styring fra boken New World Order (1919) av Samuel Zane Batten, videre til Hitlers visjon om et 1000 års rike, og helt til dagens konspirasjon som har sine røtter fra George H. W. Bush, David Rockefeller og Henry Kissinger.

Invisible Empire viser hvordan agendaen drives og finansieres gjennom narkotikahandel, falsk flagg terror, bank svindel og stats sponset terror.

Filmen tar oss også med på en reise i de dypeste og mørkeste  planene for det globale slaveriet, inkludert retningen mot et microchippet befolking, prostitusjons ringer drevet av og for eliten , samt bisarre okkulte ritualer eliten deltar i.

Invisible Empire på Youtube

Last ned filmen med torrent her (.avi) eller DVD’en.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: