"Makten bak makten" av Per-Aslak Ertresvåg

Makten_bak_makten___236472c

Makten bak makten er en bok om makten som sto bak og tjente på det økonomiske sammenbruddet i 1929, som planla både 1. og 2. verdenskrig, som finansierte både kommunismen i Russland og Hitlers opprustning. Samtidig er det historien om Den nye verdensorden (New World Order) og globaliseringen.

Odd Inge
Ubesvarte Spørsmål
17. februar 2010

Boken tar for seg Rothschild- og Rockefeller familien, Bilderberg-gruppen, Federal Reserve, Skull & Bones, HAARP, Aids, chemtrails, satanisme, og mye mer.

Den første responsen var fra en norsk offiser som ringte meg fra utlandet to dager etter at boka forelå. Han sa at han hadde ventet i 25 år på at denne boka skulle komme ut!
– Fra et intervju på Nyhetsspeilet.no

En viktig bok å lese, selv om du ikke finner all informasjon like troverdig. En god plass å starte. En enkel og lettlest bok.

Om forfatter:

per-aslak ertresvåg

Per-Aslak Ertresvåg er født i Ålesund, 1931. Foruten over 59 år i pressen har han bak seg bl.a. Norsk Journalistakademi, Nordisk Journalistkursus, Århus, studier i språk og historie i Oxford, økonomisk geografi ved Université de Poitiers, kortere studier ved universitetene i Nancy og Dijon og videre i Salamanca, Valencia og ved UIMP i Santander i Spania.

Han var journalist i Sunnmørsposten, presseansvarlig ved Riksteateret, politisk medarbeider i VG, korrespondent i Brussel under EF-forhandlingene 1970-72, senere medlem av Korvaldregjeringens info-gruppe om EF. Redaktør av Venstres Pressekontor der han startet ukeavisen Vår Fremtid. Bygde opp og ble sjefredaktør for den norske avdelingen av Inter Press Service (IPS). Forelest ved DH-skoler og universiteter i inn- og utland (Frankrike og USA).

Har utgitt bøker:

 • Ekko av fremtiden (1986).
 • Guatemala, blod, honning og Coca-Cola (1992).
 • Makten bak makten (2006).
 • Sov, mitt lille Norge (2008).

Lenker

Reklamer

2 Responses to "Makten bak makten" av Per-Aslak Ertresvåg

 1. […] også innlegget “Makten bak makten av Per-Aslak Ertresvåg” og “Bokanmeldelse: SOV, mitt lille Norge (2008)” på […]

 2. Du har skrevet en meget viktig bok Per Aslak. Synd at de aller fleste journalister er «betalt» for å fortelle oss løgner.

  Jeg vil med rette hevde at de journalister som hindrer menneskene i å få tak i sannheten, er delaktig i landsforræderi.

  Mvh
  Øyvind Aarsnes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: