11. september-angrepene: Drøftes av EU-parlamentarikere

Kristin Aalen har nok en gang skrevet en god artikkel på Aftenbladet.no: 
"11. september-angrepene: Drøftes av EU-parlamentarikere".

Odd Inge
Ubesvarte Spørsmål
25. februar 2008

Kristin Aalen skriver:

 

Tirsdag arrangerer EU-parlamentet en intern filmvisning og debatt om 11. september-angrepene i USA. Det skjer en måned etter at det japanske parlamentet debatterte saken.

Arrangementet er lukket for publikum, men journalister og politikere får være til stede.

Initiativtaker er den italienske EU-parlamentarikeren Giulietto Chiesa. Han har laget dokumentarfilmen «Zero – 9/11: Europe for an Independent Commission of Inquiry».

Chiesa har fått følge av et par politikere som vil delta i debatten etter filmvisningen:

Andreas von Bülow, som på 70-og 80-tallet var statssekretær i det tyske forsvarsdepartementet og minister for forskning og teknologi. Han har skrevet den kontroversielle boka «CIA og 11. september», der han går langt i å påstå at amerikanske myndigheter visste om og lot terrorangrepene skje.

Også leder av Japans demokratiske parti, Yukihisa Fujita, vil delta. Han bidro i januar til en debatt i det japanske parlamentet. Han spurte etter bevis for den offisielle forklaringen på 11. september og etterlyste selvstendig granskning fra den japanske regjeringen. 24 japanere skal ha blitt drept i terrorangrepene.

Isioma Daniel har også skrevet om samme saken på Aftenbladet.no, les "11. september debatteres i Europaparlamentets lokaler".

 

Reklamer

6 Responses to 11. september-angrepene: Drøftes av EU-parlamentarikere

 1. - sier:

  Ville BILL CLINTON oppført seg slik
  dersom han stod ovenfor embetsmenn
  og kvinner i EU parliamentet ?

  Helt sikkert ikke, doublespeak som
  George Orwell kalte taktikken, sannheten
  «kommer» fra Clinton dersom du nesegrus
  er opptatt av ledere og forbilder og dermed aksepterer hans plasserte autoritet, uten selv å oppsøke fakta og informasjon rundt 911 angrepene. Samtidig som Clinton ror til fiskeskjær i møte med modige borgere som gjør alle en tjeneste ved å bruke demokratiet, er det altså politikere i Japan og EU parliamentet
  som nettop setter store spørsmål ved
  abdsurditetene i den Offisielle konspirasjonsteorien ved 11 september 01

  🙂 Goldman

  Former President Bill Clinton responded to an ‘Investigate 9/11? sign during a stump speech for Hillary in Austin yesterday.

  As mobs of people in the crowd shouted for the sign to be put down– and still others tore the 9/11 sign away– Clinton told the crowd, “It’s an honor to be heckled by people who are afraid of the truth.”

  True doublespeak.

  http://www.infowars.c

 2. - sier:

  Dette er jo en STOR avsløring!

  11 september: FBI medger att samtalet från Barbara Olson var en lögn

  American Airlines flight 77 var planet som påstås ha kraschat in i Pentagon den 11 september, 2001. Det var från det planet som CNN-korrespondenten och hustrun till USA:s biträdande justitieminister, Barbara Olson, ska ha ringt två telefonsamtal till sin make, Ted. Och det var dessa två telefonsamtal som gav oss hela upplägget med arabiska kapare och kartongknivar. Nu får vi äntligen svart på vitt på det vi misstänkt så länge. Ted Olson ljög, medger nu FBI. (Tipset från Måns)

  Det är den mycket respekterade 9/11-aktivisten, f.d. teologiprofessorn David Ray Griffin, som i en radiointervju släpper denna bomb. Och det är verkligen inga överord i sammanhanget. Barbara Olsons telefonsamtal var det enda från flight 77 och har länge betraktats som den mest trovärdiga ögonvittnesskildringen inifrån något av de «kapade» planen.

  Redan strax efter lunch den 11 september meddelade Ted Olson CNN att han vid två tillfällen pratat med sin hustru ombord på planet. Hon skulle ha bett sin man om förslag på vad hon kunde göra, hon berättade hur de arabiska kaparna hade knivar och hur de samlat passagerarna och besättningen, inklusive piloterna, längst bak i planet. Och, enligt den biträdande justitieministern, skulle hon ha ringt collect, alltså ett samtal där mottagaren betalar.

  Hela historien omkring hennes samtal har länge betraktats med stor skepcis ifrån 9/11-rörelsen. Men att ifrågasätta en minister har naturligtvis betraktats som magstark…
  Men för det första kan man inte ringa collect från en flygplanstelefon, man måste ha ett kreditkort för att överhuvudtaget komma ut på linjen.
  För det andra verkar det synnerligen märkligt att Ted Olson, nästan det första han gör, ringer till CNN, inte till militära myndigheter eller sina kolleger i regeringen.
  För det tredje har alla som kände kaptenen, den före detta militärpiloten Charles Burlingame III, bedyrat att han aldrig skulle ha lämnat ifrån sig spakarna frivilligt och gått med på att flytta sig längst bak i planet. Han var en stor och stark elitsoldat, som utan att tveka hade tagit sig an kaparna, speciellt om de bara var beväpnade med kartongknivar. (Ett märkligt sammanträffande, som jag skrivit om flera gånger, var också att Burlingame tillhörde expertpanelen när Pentagon några år tidigare studerade effekterna av om ett plan skulle störta in i militärhögkvarteret.)
  Och för det fjärde har Ted Olson offentligt erkänt, att det finns situationer då oriktiga uppgifter kan vara nödvändiga för att skydda nationella intressen.

  Det finns alltså inte ett enda bevis för att flight 77 verkligen störtade i Pentagon… Det finns inga araber i passagerarlistan. Det finns inga bilder på planet. De bilder på ytterst små och fåtaliga vrakdelar utanför Pentagon är mycket ifrågasatta. Data från svarta lådan, som myndigheterna tvingats offentliggöra, innehåller många märkliga och motstridiga uppgifter om planets kurs och höjd. Och så vidare. (På tal om detta läste jag så sent som i går hur förbluffande det är att media aldrig ens har nämnt att svarta lådan blivit offentlig, än mindre att uppgifterna i den är märkliga. Det brukar ju vara det första man skriver om efter en flygkrasch.)

  http://uuaaradio.blog

 3. - sier:

  Ny video fra EU Parliamentet, D.Ray
  Griffin, Minister fra Japan etc..

  http://www.youtube.co

  e Are Change UK: 9/11 Questioned in European Parliament

  YouTube
  March 11, 2008

  http://www.infowars.c

 4. - sier:

  Hmmm…Hvor er nalleballe og Tor?

  Har EU parliamentet nå også blitt et
  «nerdete GUTTEROM» eller? Tror de at»Elvis lever» og har de blitt UFO troende i EU parliamentet???

  For et par år siden var dette noen av de
  ikke så gjennomtenkte argumentene som
  ble brukt mot oss som var så uhøffelige
  og «frekke» ved å tvile på den «offisielle konspirasjonsteorien rundt 911 angrepene»…

  I tilegg til EU, får vi også anklage HELE
  OPPOSISJONEN i Japan for «Gutteroms konspirasjonsteoretikere», siden de for
  2 måneder siden i en drøy halvtime grillet sittende regjering angående den
  1000 meter lange listen over motsigelser,
  løgner, og ubesvarte spørsmaål rundt 911
  angrepene..Siden hele utspørringen ble
  direkteoverført på Japans største TV kanal, kan vi da anklage alle japanere
  som så dette direkte, for «sofakonspirasjonsteoretiker e»…hmmm he he he

  🙂 Goldman hilser fra «EU gutterommet»..

 5. Odd Inge sier:

  Ja, det er så sant som du sier. Dette har ingen ting med å lese ville konspirasjonsteorier på gutterommet. Dette er seriøst!

  TV er ikke realiteten! Skru av TV’en. Ikke ta historien som den blir skrevet i dag for gitt! Etterforsk selv og vær kritisk!

  Det er en helt utrolig utvikling. Både EU og Japan!

  Jeg sier lykke til alle sammen som strever og kjemper der ute!

  Ønsker dere en flott helg alle sammen.

  Mvh. Odd Inge

 6. - sier:

  Arkitekter og Ingeniører for 911 sannhet,
  på MAINSTREAM radio i USA:

  I et intervju på “San Francisco ABC AM radio” forrige fredag ble Richard Gage (Architects & Engineers for 9/11 Truth) behandlet som et normalt menneske av programleder Christine Craft.

  MSMediafolk har trolig et og annet å lære av damen.

  Mot, for eksempel…

  Absolutt verdt en gjennomhøring.

  Audiofil:
  http://www.alexjonesf

  eller hos Søvnløse Netter:
  http://svnlsenetter.w

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: