COINTELPRO

COINTELPRO

I dagens USA (og i verden) er det vanskelig å tenke seg en bevegelse som ville være mer interessant å infiltrere med agenter og desinformasjon enn 9/11-bevegelsen.

Anders
Søvnløse Netter
9. januar 2008

Har man studert 9/11 er det også vanskelig å ikke merke seg at det finnes (det som ser ut som) organiserte forsøk på å ødelegge bevegelsens kredibilitet, fremdrift og i siste instans eksistens. Lar vi dette gå upåaktet hen er det stor sjanse for at nettopp det blir resultatet.

Den eneste metoden for å omgå problemet er å faktisk våge å peke på dårlig informasjon, eksponere dem som sprer desinformasjon, og kanskje poengtere at deres oppførsel, i den grad den er det, er svært lik den av tidligere CoIntelPro-agenter (counter intellegence program).

Beveggrunn for grupper og enkeltpersoner som engasjerer seg i den slags er umulig å fastslå, men skaden som gjøres er dessverre like stor uavhengig av motiv.

To korte videosnutter om CoIntelPro:

Cointelpro is the anti-insurgency counterintelligence program that has institutionalized lethal tactics against domestic dissidents taking a page from the manual on counterinsurgency and applying it to loyal American citizens to lethal effect.

http://www.vgb.no/admin/0

http://www.vgb.no/admin/0

Det er intet mindre enn hårreisende at myndighetene i “verdens beste demokrati” kan stå bak slike grunnlovstridige affærer, og enda mer hårreisende at fenomenet øyensynlig eksisterer den dag i dag (muligens også her i Norge). Kanskje i større utstrekning enn noen gang.

Michael Wolseys Visibility 9/11 om CoIntelPro (audio):

Visibility 9-11 visits the topic of COINTELPRO in what hopes to be a new series on issues facing the 9-11 Truth Movement. “Left gatekeepers”, dis-information specialists, agent provocateurs, and internet “trolls” all work to distract and/or discredit the fine work of literally thousands of good and caring Americans involved in 9-11 Truth. It is important to recognize the history of things our government has done which has violated every tenet of a free society.

***
Featured in this broadcast is audio excerpts from a documentary by Adi Gevins titled Me and My Shadow: A History of the FBI’s Covert Operations and COINTELPRO produced in 1976 during the time when the FBI’s Counter Intelligence Programs were being exposed.

Me and My Shadow

***

This broadcast features an interview with author and researcher Dr. William F. Pepper. Dr. Pepper gave a key note speech at the June 2006 conference, 9-11 Revealing the Truth; Reclaiming Our Future, where he warned the crowd of activists of the existence of COINTELPRO forces which would seek to destroy all of their hard work. During his work with Martin Luther King before his murder, Dr. Pepper saw first hand what agents of the state could do to a social movement.

Dr. William F. Pepper

Vi kommer aldri til å nå sannheten eller bli tatt seriøst, om vi ikke makter å riste støvet av desinfo- og provokatørspøkelset, og eksponere det for hva det er: ØDELEGGENDE.

Dette er ingen lek.

Reklamer

9 Responses to COINTELPRO

 1. Arild sier:

  Dette har eg sagt i årevis på shoutwire, digg og youtube angående «no-plane theory» og slikt. Personlig har eg aldri kjent til utrykket «CoIntelPro» eller at det var offisielt at det finnest slike agenter (minimalt overrasket likevel). Eg brukte berre hjernen litt og fann ut det måtte være noe slikt. Ærlig talt, ofte er det så åpenbart at du trenger ikkje kunne noe om det frå før av for å skjønne kva det er.

 2. Odd Inge sier:

  Ja, desverre er det personer som ønsker å svekke sannhetsbevegelsen 9/11.

  Noen gjør det bevis (desinformasjon), mens andre gjør det ubevist (misinformasjon).

 3. kalle sier:

  si meg Odd, hva i huleste vet du om flyene, var du der? du har null grunnlag for å påstå om de er ekte, animert inn, eller bare småmanipulert.
  her gjør du likhet med de som vil ta Alquida for dette, trekker en konklusjon du liker uten å studere noe videre.

  søskenbarnet mitt har doktorgrad i aerodynamikk, og vinkelen f.eks det ene flyet vises å entre bygningen på er mildt sagt tvilsom.
  et hav av videoklipp beviser LETT at noen har vært innom å redigert. at du ikke kan se at såpass er mulig og høyst sansynlig finner jeg ytterst merkverdig.

 4. Atle sier:

  «no-Plane theory» trodde jeg også var dis-info til å begynne med.. men kikke litt nærmere på det. Det var bare folk som så på tv som så flyene. Ingen vitner på stedet verken hørte eller så noen fly, derimot var det mange som hørte en missil. Det er også vist til at de som var innringere på tv, og påsto at de hadde sett fly krasje inn i tårnene, hadde høye stillinger i media-bransjen. Blant annet ble det sendt et klipp på en av stasjonene hvor flyet faktisk kom ut igjen på andre siden av bygningen, like helt. Dette klippet ble bare vist en gang. Men jeg er enig i at dette ikke er noe å fokusere på når det gjelder å få hvermansen til å åpne øynene, det finnes så mange bedre eksempler på hva som skjedde.. En annen ting er at hvis folk ikke har forstått at 11.september2001 var en løgn, så vil de antageligvis aldri forstå det heller.. Det er få mennesker her i Norge som helt ærlig kan påstå at de aldri har hørt om at det var en innsidejobb, så hvilke unnskyldninger har dem da? De er jo ikke dumme vel? Neida..
  Men de tar ikke så mye ansvar heller akkurat…

 5. Odd Inge sier:

  Heisann Kalle.

  Nei, jeg var ikke der.

  Jeg har aldri påstått om flyene var ekte, animert inn eller bare småmanipulert.

  Anders fra Søvnløse Netter har skrevet dette innlegget.

  Grunnet til at dette innlegget kom på bloggen min er at dette er en god artikkel om COINTELPRO, noe alle bør lese mer om.

  Beklager at du ble støtt av innlegget på bloggen min. Vi har forskjellige meninger alle sammen. Og det respekterer jeg.

 6. Odd Inge sier:

  Heisann Atle!

  Jeg har vært en del innom «no plane» teorien, muligens jeg bør ta en ekstra titt?

  Det viktigste er absolutt at vi ALLE skjønner at terrorangrepet 11. september 2001 var en løgn!

 7. pisces74 sier:

  Atle skriver, sitat:
  «Blant annet ble det sendt et klipp på en av stasjonene hvor flyet faktisk kom ut igjen på andre siden av bygningen, like helt.»
  Jeg har sett et klipp hvor det påstås at man kan se NESEN på flyet komme ut på andre siden av bygningen.
  Det vil si, det påstås at man ser nesen komme ut.
  Jeg synes ikke det ser ut som noen nese i det hele tatt, ser mer ut som bygningsrester.

 8. tor_6 sier:

  #3
  Hvordan hører folk flest forskjell på et missil og et fly??

  #3b
  Det viktigste er at alle skjønner det offisielle var en løgn???Tja…Med slike forskjellige versoner av hva som hendte tillater jeg meg å tvile mer på alle disse ville teoriene dere har «bevis» for..

 9. Odd Inge sier:

  Da er det bedre å stole på den offisielle konspirasjonsteorien der de har så mange «bevis»?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: