Åpent brev til norsk presse

Kjære redaktør / journalist,

Vi har nå startet 911truth.no, og vi ber deg vurdere følgende argument for gjenopptagelse av saken i norsk presse.

Kilde: 911truth.no

OCT-illusjonen

Mange mediefolk føler at den offisielle konspirasjonsteorien (OCT) om 11. september står fjellstøtt på fast grunn. Vi vil her vise at så ikke er tilfelle, og at støtten såvel som OCT selv er en illusjon.

Fysisk umulige beretninger om tårnenes kollaps

OCT støtter seg på rapporter som angir falltidene for Tvillingtårnene til under 15 sekunder. Dette gir en oppbremsing i forhold til fritt fall på bare høyst 5 sekunder, eller under 5 hundredels sekund per etasje.

En så minimal oppbremsing er ytterst usannsynlig ved brann alene, fordi den forutsetter at tusenvis av støttepunkt i hvert tårn sviktet samtidig, slik at det ikke var noen motstand mot fallet igjen i bygningsstrukturen.

Bevisst politisk trenering og tildekking med sjokkerende uvitenskapelige metoder

OCT er en politisk konstruksjon som hevdes å ha solid støtte i kommisjonsgranskninger og vitenskapelige rapporter. I virkeligheten trenerte man oppstarten av granskningen i uhørte 411 dager, og rapportene om tårnkollapsene er enda ikke sluttført (desember 2007).

Rapportene som er lagt frem er forskerfusk av verste sort: En 10.000 siders NIST-rapport om Tvillingtårnenes kollaps tar for seg alt annet enn nettopp Tvillingtårnenes kollaps.

NIST innrømmer også dette, de har beskrevet flyene og brannene som oppsto, men hoppet over selve kollapsene, som var det de fikk i oppdrag å beskrive. Totalkollaps var uunngåelig, skriver de bare istedet.

Et grundig trenert varslet paper om den rådende OCT-forklaringen ’progressiv kollaps’, innrømmer å begå den grove og bevisste feilen å se bort fra 1) alt sidelengs aksellerert materiale under kollapsen, og 2) all kraftutveksling mellom etasjene under kollapsen.

Med andre ord: Når alt det som vanligvis holder gulv, tak og vegger i en skyskraper på plass, helt ses bort fra, så klarer forskeren å regne på det og få alt til å rase sammen p under 15 sekunder. Dette er ikke matematikk, men magi og illusjonskunst.

Det samlende grepet ved disse hårreisende frekke rapportene synes å være å dynge ned leseren med så mye spam og så grove utelatelser eller metodefeil at leseren bare må gni seg i øynene og tenke at det må våre noe her som han ikke har fått med seg.

Trivialisering og psykologisering av debatten i norsk presse

OCT dreier seg om vår fremste alliertes offisielle versjon av hendelsene, og dette merkes når OCT skal debatteres i norsk presse. Rammen rundt reportasjene og artiklene er at OCT-skeptikerne er dumme, paranoide og generelt godtroende.

Det tas for gitt at den offisielle konspirasjonsteorien er korrekt, mens alle som motsier den får høre at de er konspirasjonsteoretikere. Debatten preges kraftig av å være et tabuområde der det eksisterer en politisk fastsatt fasit som alle har å rette seg etter.

En dypt alvorlig debatt om den viktigste politiske hendelsen siden 2. verdenskrig – med vidtrekkende konsekvenser for våre åpne og demokratiske samfunn – gjøres slik til en tøysedebatt om en sær hobby på internett.

Samtidig stuper seer- og lesertallene til de tradisjonelle mediene, og tilliten til politikerne er i mange land på et bunnivå.
Pressens samfunnsrolle er fra gammelt av å avsløre, så her er det sannelig nok å gå løs på for tradisjonelle redaktører og journalister.

Meningsmålinger og mangfold av synsvinkler i media

I en rekke land er det utført meningsmålinger om folks støtte eller mistillit til OCT. Avhengig av spørsmålets ordlyd og når og hvor målingene er utført, kommer det opp prosenttall i størrelsesorden 30 til 80 for OCT-skeptikerne.

Vi mener så store befolkningsgrupper nå må tas seriøst også i de norske mediene, og skepsisen mange nærer til OCT fortjener så absolutt spalteplass og en balansert fremstilling. Det holder ikke å bare avskrive skeptikerne som dumme, det er på tide å skifte plate.

Reklamer

3 Responses to Åpent brev til norsk presse

 1. penneknekt sier:

  Sendte denne teksten til Normedia – «et lukket elektronisk diskusjonsforum for [741] journalister og mediafolk» – 13. desember.

  14. desember kom det ett svar på lista:

  «Oj.»

  Siden er det ikke postet noe som helst der 🙂

 2. - sier:

  Skjønner ikke….

  Det er jo helt normalt at staten i usa må få lov å spionere litt. Litt facisme er jo greit i demokratiet, Skader jo ingen.

  At world trade center bygnningene kolapsett er jo også helt normalt. Herregud Flyene som styrtet nesten i toppetasjen må jo kunne ødlegge noe som skulle være ras sikkert. Det var ikke sprengstoff i bygnningen som fikk det til. Det bare så sånn ut og Cia bygnningen (WTC 7) rett ved siden av var tom fordi alle hadde ferie. Sier seg selv. Hvis de hadde vært på jobb kunne de jo stoppa det.

  I JFK saken er det jo helt klart at Lee Harvey Oswald var morderen. Det er ikke noe spørsmål om det. Han var skikkelig god til å skyte fra der han stod. Han hadde lært en ny teknikk der han kunne få kuler til å forandre rettning i lufta. Han var også verdenmester i sprint og maraton siden han klarte å bli arrestert så langt fra mordet. At en gal man klarte å få med seg en pistol etter rettsaken til oswald. Gå helt opp til han og skyte han er jo også en simpel sak. Akkurat da var det kaffe pause for politiet. At Bobby Gjorde det bra i politikken og ble skutt litt etter er bare tilfeldig.

  At Usa(staten) er i Irak, litt pga olje er bare tull. De har masse olje og er ikke redd for å miste det. Økonomisk er Usa avhengig av olje og når de begynner å få lite igjen sier de bare «jaja shitauu» Vi har masse gjeld og vi klarer ikke å få landet på «pluss» siden økonomisk så vi bare setter litt mer gjeld til oss og kjøper olje. Krig er dumt.. Hvis det ikke er mot terrorisme eller relgion. Veit det sånn Usa(staten) verdens beste land tenker. Kunne ikke vert mer klart enn det.

  Jeg er så glad i USA! Passer på oss mot slemme terrorister:) Som det
  tilfeldig bare plutselig klikka for i 2001. Jeg hadde egentlig ikke sett
  sånne terrorister før det. Glad Usa fikk dem fram sånn at vi kunne se dem også. Usa viste dem fram til verden. Bare tenker.. Hva gjorde de egentlig før 2001 og hvorfor var det ikke den fremmedhaten mot muslimer før som nå?

  Nå veit vi hvem som er slem og snill. Bare å se/lese fox nyhetene. De veit hvem man skal stole på eller ikke. At Bush`s nevø(eller noe sånt) er direktør der er også bare tilfeldig. Ikke noe man skal bry seg om. Fox gir jo hver en se`er onkelig action og hva staten vil dem skal se. Staten veit best. Alltid ikke noe å være redd for:)

  At bush administrasjonen eier 70% av media i usa er jo også bare tull. Tull konspirasjon. Er ikke noe vi skal bry oss om. Hvis noen sier at det gjør det så må vi le av dem. For å bryte konspirasjon teoristene der ute ned.

  Er masse annet som også bare er tull eller har en logisk forklaring som jeg har skrevet nå nettopp:) men orker ikke skrive det.

  Er så glad jeg er ignorant og ikke kan se lengere enn nese spissen min. For hvis jeg kunne gjort det hadde det blitt for mange spørsmål for det dumme hodet mitt. Tenke og sette spørsmål er en DUM TING SÅ LENGE VI HAR STATEN OG MEDIA TIL Å GJØRE DET FOR OSS.

  TAKK:)

 3. pisces74 sier:

  Jeg er så glad for at myndighetene er så inkompetente at de dummer seg ut og igjen og igjen. Skal ikke mer til enn én eneste galning eller en håndfull fanatiske muslimer med tapetkniver for å sette verdens mektigste land i sjakk matt!

  Myndighetene i USA klarer ikke å holde noe skjult for befolkningen, bare se på Watergate-saken! Skulle ikke mer til enn to ivrige journalister for å avsløre lureriet til Nixon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: