Terrorangrepet i Madrid 11/3 2004

11. mars 2004 ble en koordinert serie på ti bomber sprengt på pendlertog i Spanias hovedstad Madrid. 191 mennesker ble drept og 1460 skadet. Spanske politi-informanter utførte aksjonen – ikke Al-Qaida.

Odd Inge
Ubesvarte Spørsmål
30. mai 2007

En stor overraskelse her for mange, Spansk etterretning står bak, ikke "Al-Qaeda". “A two-year investigation into the Madrid train bombings concludes that the Islamic terrorists who carried out the blasts were homegrown radicals acting alone rather than at the behest of Osama bin Laden’s al-Qaida network", fortalte to personer fra etterretningstjenesten i Madrid til Associated Press [9. mars].

Bombingen av togene i Madrid ble utført av politi-informanter forbundet til en falsk flagg operasjon. “Moroccan Rafa Zuher and Spaniard Jose Emilio Suarez had been in contact with police before the attacks,” rapporterte BBC.

Ifølge en spansk nyhetsavis, El Mundo, var Suarez en informant for politiet, han skaffet informasjon om handel av våpen, narkotika og ekslosiver.

Det er også ingen feiltakelse at Serhan Ben Abdelmajid Fakhet, sprengte seg selv i lag med seks andre mistenkte når politiet omringet leiligheten tre uker etter bombingen, i lag med Jamal Ahmidan, planleggeren av operasjonen. Selvmord er ofte skjebnen når syndebukker har for mye informasjon.

Rafa Zuher “was a police informer to an elite unit of the Guardia Civil known as Unidad Central de Operaciones,” skriver Michel Chossudovsky. Den andre personen, Jose Emilio Suarez Trashorras, var en informant for National Police Corps i Spania. Han hadde også telefonnummeret til sjefen for Tedax, Juan Jesus Sanchez Manzano. Tedax er spanias Civil Guard bomb squad, en egen spesiell divisjon i det spanske politi. En tjenestemann for Civil Guard bomb squad, var også innvolvert i deaktiveringen av en av bombene som var plassert i toget.

I tillegg til den direkte og ignorerte innblanding av politiet i Madrid angrepet, er det en mistenkelig forbindelse mellom Jamal Zougam og Abu Hamza al-Masri og en moskè i London, Finsbury. Abu Hamza al-Masri innrømmet under en rettssak at han har møtt flere ganger med politi befaler og medlemmer av etterretningstjenesten MI5, dette rapporterte Associated Press.


Aswat og
al-Masri

Haroon Rashid Aswat, formodentlig linket til bombingen i London, ble avslørt som en Britisk etterretningsressurs. Aswat var innvolvert med al-Masri. Ifølge John Loftus ble al-Muhajiroun brukt til å rekrutere islamistiske ekstremister med Britiske pass for krigen mot serberne i Kosovo.

Loftus fortalte Fox News at “CIA was funding the Kosovo operation to defend the Muslims, British intelligence was doing the hiring and recruiting."

Det ser ut som om denne terroroperasjonen er ganske lik Nato/CIA operasjonen kalt Operation Gladio som herjet Italia. Operation Gladio var en terrorgruppe støttet av USA, Nato, CIA, etterretningstjenester – klassisk statsterrorisme, Operation Gladio deltok i krigføring mot det sivile samfunnet og drepte minst 491 uskyldige sivile og såret minst 1181.

Her er noen av det som gjør at vi kan trekke konklusjonen om at Madridbombingen var utført av USA-Britisk-Spansk-Pakistansk-Tysk etterretning og ikke Al-Qaida eller radikale algerier, marokkanere og Syran terrorgrupper.

Videre etterforskning og press fra hovedstrømsmedia trengs for å komme videre i saken (Yeah right).

Madrid Bombings: No “al-Qaeda” Involvement
3/11 happened 911 days after 9/11

———————–

Husk å følge med på min blogg Oljeproduksjonen faller.

Reklamer

17 Responses to Terrorangrepet i Madrid 11/3 2004

 1. tor_6 sier:

  Dette er selvfølgelig en offentlig sannhet i Spania?Noe som figurerer i pressen og som folk flest vet?

 2. Odd Inge sier:

  Reis til Spania og spør de.

 3. tor_6 sier:

  1b
  Jeg snakker støtt med folk der nede i forbindelse med jobben,men ingen har nevnt noe..kanskje det bare er noe alternative medier i USA vet enda?At det ikke riktig har nådd helt til Spania?Det er jo langt dit..Jeg skal forhøre meg litt for din skyld faktisk..

 4. Odd Inge sier:

  Ta en titt på blogger og alternative medier i Spania. Det er der mye kommer fra.

  Men det er enklere for meg å forstå engelske sier fra england/kanada/usa. 🙂

  Snakk med de om politiforbindelsen. Men jeg forventer at dette er ganske likt 9/11 – men her har vi heldigvis ingen mystisk kollapse å forholde oss til.

 5. Goldmanpeak sier:

  Pinlig avslørende, det er helt utrolig
  at denne ultrafalske «krigen mot terror»
  får pågå fortsatt!!!???

  Det hadde den ikke gjort dersom presse
  og politikere hadde gjort jobben sin..

  40 000 dør av sult hver dag på kloden..

  Omtrent ingen dør av terror i Europa USA
  gjennom 5 år !

  Latterlig er hele situasjonen, tragisk
  for det meste, da løgnen for stå ifred,
  og land etter land blir innvadert, folket
  utsatt for de grusomste ting, men ingen
  «protesterer»..hm 1 million døde irakere
  siden USA innvaderte landet..

  Beautyful white people..

 6. Odd Inge sier:

  Hehe..jepp

  Nesten ingen dør av terror – men det er det vi fokuserer på.

 7. dirdemoc sier:

  Det samme mønsteret gjentok seg et år etter, i London. Det viste seg at ‘hovedmannen’ bak planleggingen har vært under vingene til britisk etterretning i flere år.
  http://seattletimes.n
  http://www.telegraph….;jsessionid=HFMNIY20IWO0VQFIQMGCM5OAVCBQUJVC?xml=/news/2005/07/31/nbomb331.xml
  http://www.infowars.c

  Det er interessant å se hvor nært forholdet mellom etterretningstjenestene og det såkalte ‘Al-Quaida’ er …

 8. Odd Inge sier:

  Fra Fox News faktisk:)

  Ja, har skrevet et tidligere innlegg om Londonangrepet. Det samme gjelder 9/11 – etterretningen har hatt flere angivelige kaprere under overvåkning et helt år før angrepet.

 9. pisces74 sier:

  Sitater fra Europaportalen:

  «I FT-art. I-43 er det skrevet inn en forsterket solidaritetsklausul (med nye elementer) der medlemstatene forplikter seg til å bistå hverandre ved terroristangrep, eller naturkatastrofer, eller menneskeskapte katastrofer. I FT-art. III-329 er det nærmere bestemmelser om gjennomføringen av klausulen.

  Som følge av al-Qaida-angrepet i Madrid 11. mars 2004 gjorde Det europeiske råd 25. mars 2004 et politisk vedtak om å innføre en bestemmelse som samsvarer med FT-art. I-43.

  Rådet ba deretter i juni 2004 EUs utenriks- og sikkerhetspolitiske komite (PSC) om å utarbeide et konseptuelt rammeverk med identifisering av de viktigste elementene i ESDP som er relevante for kampen mot terrorisme, herunder preventive aspekter og tiltak. Rammeverket utgjorde et grunnlag for den oppdaterte og sektorovergripende ”EU Plan of Action on Combating Terrorism”, som Det europeiske råd vedtok på sitt møte i desember 2004.»

  «Både NATO og EU er organisasjoner i endring. Fra norsk side legges det vekt på å arbeide for god koordinering mellom de to organisasjonene.»

  http://www.regjeringe

 10. VXOP sier:

  hmm, javel ja, dette blir jo bare mer og mer spennende. Hva blir det neste….

 11. adolph sier:

  Det skapes et falskt bilde av terrortrusselen ved å omdeffinere hva terror er. Fx viser statistikken fra Pentagon at terrortrusselen globalt øker, særlig i land som Irak, Afghanistan, Somalia etc. Man deffinerer rett og slett de menneskene man kriger mot som terrorister, og alle de dreper (inklusive soldater) er da ofre for terror. Blir fine tall av slikt. Som man kan bruke.

  Man passer på å hanke inn noen tilfeldig forbipasserende nå og da, arrestere dem med solide overskrifter, og så slippe dem løs igjen. Uten overskrifter. Som disse karene uten pass og bilett som skulle bombe fly med tannpasta, shampoo og brus i England for en tid tilbake.

  Den saken som gjør at du nå ikke kan ha med din egen drikke ombord på fly. Du må kjøpe den av flyselskapet. For de karene er løslatt. Intet straffbart forhold. Men flyselskapene klager ikke, og sikkerhetsselskapene tjener gode penger. Så får vi gå der som kveg i innhegningene våre med medisiner og lightere i plastposer. Men du kan fortsatt ta med deg det du trenger for å få et fly til å styrte. Hvis du vil bli med ned.

  Og disse fjøsgrindene vil vi se mer til fremover. De vil komme over alt.

  Kaianlegg er inngjerdet og låst med gjerder, for å unngå terror mot hurtigruter og cruiseskip. Men du jo ro bort til dem hvis du vil. Eller sitte på land med en fjernstyrt liten båt full med sprengstoff. De ser den ikke før det smeller, kamufler den som en trebit eller en CocaCola boks, la den drive som et isfjell mot skutesiden. Nok over vannet til at du ser den i teleskopet. BANG. Så mye for sikkerheten. Bare bløff alt sammen.

  Utrolig at vi, som folk, finner oss i slikt tull.

  God natt, og måtte fanden være med oss. For Gud er ikke mye å stole på. Ser det ut til.

 12. Odd Inge sier:

  Veldig fin kommentar, jeg er så enig, så enig:)

  Setter pris på at du kommer innom bloggen min!

 13. tor_6 sier:

  #7
  Hehehe..Mye sant i det du sier der.Jeg jobber selv i transporbransjen pt,og jeg kunne uten problemer sendt et av vogntogene våre ombord på hvilkensomhelst ferge i hele europa med 20 tonn sprengsoff ombord uten at noen hadde løftet et øyenbryn.Letteste sak i verden det.Ett falskt tollpapir og ingen spørsmål whatsoever.

 14. tor_6 sier:

  #7
  Det rare er at med lastebiler så blir man aldri stoppet eller scannet FØR man kjører ombord,men det hender tollerne sjekker når man kommer på land.Dvs man sjekker kun for smugglervarer.Aldri pga terrorfaren.

 15. adolph sier:

  Det ubegripelige er at vi finner oss i dette nå.

  På 70 tallet var vi truet av sovjetunionen (rettere, vi TRODDE vi var truet av sovjetunionen), bomber smalt så godt som daglig over hele europa og usa, fly ble kapret og nå er vi altså mer overvåket enn russerene var under Stalin. Trusselen har ikke vært mindre siden 1800tallet. Hvorfor finner vi oss i det?

  Når politiet foreslår å gjøre det umulig å ringe anonymt fra telefonkiosker er det ikke en kjeft som reiser seg og krever dem lynsjet i nærmeste lyktestolpe.

  Lagring av all internettrafikk i flere år framover? De vil rett og slett ta en kopi av de brevene (epost) du sender, og lagre den!! Og vi henger dem fortsatt ikke!!

  Vi er en skam for menneskeheten, det er det vi er.

 16. adolph sier:

  http://www.dagbladet….

  Bæææ, bææææ!

  Forbanna sauer.

 17. Odd Inge sier:

  Bææææææææææ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: