11/9 debunkere exposed *Oppdatert*

Oppdatert: Denne historien viser seg å være en hoax.
Det ser ut som at denne bloggen er falsk. Fra det orginale innlegget: "Hvis denne innrømmelsen viser seg å være ekte"

————————————–

Screw Loose Change Exposed

En fremstående 11/9 Truth debunker innrømmer bruk av råtne taktikker. Han erklærer seg skyldig i å bruke holocaust nekt som angrep mot 11/9 Truth bevegelsen. Han sier "there is no honesty to debunking 911 truth"

Screw Loose Change var til å begynne med et vågestykke av to personer som prøvde å debunke filmen til Dylan Avery. En av disse personene har no sagt at de skiftet ganske snart fokus vekk fra Loose Change og det ble en kampanje for å angripe "any 911 truther for any reason whatsoever."

På en ny blogg, Screw Loose Change Exposed av en person kalt Pat, forklarer han hvorfor han og James går hver sin vei.

Pat avslører hvordan James presset han til "All but invent the crisis of Holocaust denial" og brukte det mot sannhetsbevegelsen"Though in fact, it is no more prevalent there than anywhere else," innrømmer Pat.

Pat skriver at det er "no honesty to debunking 911 truth."


Screenshot fra bloggen Screw Loose Change Exposed

Pat skriver at han nå skal avsløre "what REALLY happened behind the scenes at Screw Loose Change over the last year," og advarer "it is only a matter of time before the shadiest methods of debunking become known."

Hvis denne innrømmelsen viser seg å være ekte, kommer jeg til å kjempe for å avsløre 9/11 debunkers og deres ad hominem-argument og grunnløse hit pieces (som BBC dokumentaren) fra både mainstream og andre medier.

Det er utrolig hvordan holocause nekt blir brukt i alle saker, i et forsøk på å latterligjøre debatter og å angripe budbringer mens de nekter å vurdere bevisene.

Jeg ser frem til Pat’s fremtidige innlegg, håper han fortsetter i samme stil. Vi må alle passe på at det ikke blir brukt slike angrep mot de som vil finne ut hva som skjedde 11. september 2001.

I andre nærliggende nyheter kan vi lese:

Ny David Ray Griffin bok: Debunking 9/11 Debunking
Krigen av Terror

“Debunking 9/11 Debunking” er den siste boken fra forfatteren David Ray Griffin. Det er den tredje boken hans om terrorangrepet 11. september 2001. Som hans andre bøker tar den for seg hvordan 9/11 ble gjort av USA’s militære på oppdrag av Bush-administrasjonen – ikke av “arabiske terrorister”. Det som skiller denne boken fra hans to første er at den fokuserer på alle de ulike mytene påberopte “eksperter” fremmer om 9/11 og slike’s forsøk på “debunking” av de som forteller sannheten.

Griffin sine bøker er The New Pearl Harbor (2004) og 9/11 and American Empire (2006) og Debunking 9/11 Debunking. Du finner alle bøkene til Griffin på Amazon.com.

Om du ikke vet hvem David Ray Griffin bør du se noen videoer der han holder foredrag, spesielt er leksjonen han ga i Danmark i September 2006 verd å se. Griffin har skrevet om 9/11, holdt foredrag og ellers aktivt kjempet for å spre sann informasjon om 9/11 i mange, mange år.

Les mer:
Prominent 9/11 Truth Debunker Admits Smear Tactics
Screw Loose Change Exposed
Ny David Ray Griffin bok: Debunking 9/11 Debunking

Reklamer

14 Responses to 11/9 debunkere exposed *Oppdatert*

 1. Goldmanpeak sier:

  knallbra at du gidder å oversette fra
  engelsk, dette er «rett i fanget» til nalle
  og thor , de ser nå kanskje at det er bedre å stå på den riktge siden av historien, søke sannheten, men atakeligvis ikke..

  🙂

 2. Odd Inge sier:

  Ja, dette var en fin artikkel. Tenkte jeg skulle ta meg tid.

 3. Her var det stille… 🙂

 4. tor_6 sier:

  Boken jeg aldri kommer til å lese..

 5. Ali aka Danish sier:

  Screw Loose Change Exposed historien er nu anderkendt som en «hoax» af Watson fra http://www.prisonplanet.com Han har trukket historien tilbage.
  Folkene bag screwloosechange.com siger at de ikke har noget at goere med artiklen,at det ikke er blogger Pat,der har skrevet den.
  Det er vigtigt at goere folk opmaerksom paa dette. Historien skal traekkes tilbage!

 6. tor_6 sier:

  Hva beviser egentlig dette?At LC er uhildet dokumnetar?I think not.Jeg må si dere forundrer meg.Hva med å ta ett skritt tilbake å stikke fingeren i jorden?Alle deres kilder søker bare «sanhheten» og er ærlige personer(det lille mindretallet) uten egen agenda,mens alle offisielle kilder(det storre flertallet) og media bare er løgnere og korrupte begdragere.Merkelig spør du meg…

 7. nalleballe sier:

  Ukens særeste innlegg.

  Screw LC og Screw SLC.

 8. Gutteromskompetanse kan føre mye godt med seg, men det er ingen automatikk i det…..

 9. tor_6 sier:

  #6
  Tiltredes.

 10. kalle sier:

  nei tor, du ser nok aldri hvem som lyver før du har lest den komplette offisielle forklaringen etterfulgt av kritikken fra david ray griffin i «the new pearl harbour»
  da ser du hvor ensidig mølet de kommer med er…
  dette vil du naturligvis ikke. så se foredragene isteden:
  http://911busters.com
  http://911busters.com

  har du egentlig noen gang satt deg ned og tenkt over hvor utrolig absurd hele terrorangrepet er? det er fullstendig umulig å gjennomføre på alle måter.. og når man tar kollapsen av bygningene inn i bildet så høhø…

 11. tor_6 sier:

  #8
  David Ray Griffin er TEOLOG,med null kompetanse på hverken flyteknikk eller bygningsteknikk ei heller er han terrorekspert.Han er prest rett og slett.

 12. kalle sier:

  hadde du hatt 1/10del så gode argumenter som david ray griffin så hadde du kanskje hatt noe her å gjøre 😉
  han latterliggjør hele den offisielle forklaringen på en time. du kan gjerne holde ørene for hvert eneste FAKTUM han fremlegger..samme for meg..

 13. Odd Inge sier:

  Hehe. Ja.

 14. Odd Inge sier:

  Ja, og spiller det noen rolle?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: