En nord amerikansk union?

North American Union Traitors Include Chertoff, Rice, Bush

You Tube
Thursday, February 22, 2007  

North American Union Traitors Include Chertoff, Condi Rice, George W. Bush, Alberto Gonzalez, and others, like Robert Pastor and David Rockefeller.

Nord Amerikanske Unionen
Planleggingen av den Nord Amerikanske Unionen har pågått i det stille i omlag 15 år nå,  Unionen inkluderer USA,  Kanada og Mexico. Dette er på mange måter et Nord Amerikansk EU. Altså grensene skal oppheves, en felles valutta for alle tre landene, den nye valuttaen er trykket opp og heter "Amaro". Et eget motorveinett som går nord til syd gjennom alle tre land,er planlagt. Det som er mest rystende med hele denne planen er at ingen har tatt dette opp med det amerikanske folk! Alex Jones har snakket om den "Nord Amerikanske Unionen" i flere år, stort sett for døve ører. Han har bli ledd av, latterligjort osv. Men Alex Jones og hans redaksjons har i denne saken hatt 100% rett, hele tiden. Dette er sprengstoff, med innføringen av en slik union, vil det siste støtet mot USAs middelklasse være en realitet.

Bush ønsker dette gjennomført uten at Kongressens godkjennelse. Langt mindre noen godkjennelse fra det amerikanske folk.

3-verdens arbeidskraft fra Mexico vil ødlegge levestandaren og arbeids markedet for middelklassen. I tillegg til en sviktende dollar, enorm gjeld på privat basis og et meget sårbart samfunn i møte med "Peak Oil", ser det mørkt ut for veldig mange amerikanere framover..

Hvorfor det skrives så lite om dette i USA er så sin sak, men at vi i oljerike Norge, med vår ekstreme avhengighet av dollar, ikke har hatt større fokus på dette er meget spesielt.

Se innslaget fra CNN her og les på på Alex Jones’ Infowars.net
Fra Google Video: The Dangers of the "North American Union"

Reklamer

9 Responses to En nord amerikansk union?

 1. Anders sier:

  Tror folk «over there» begynner å våkne opp, slik at de skjønner hva som er i ferd med å skje. Så et annet klipp om dette hvor Bush-klanen mente at de ikke trengte Kongressens godkjennelse, fordi det hele var bare en «loose agreement»! Heheh, snakker om turbodemokrati!!

  Michael Chertoff, Sec. of Homeland Security, er forøvrig fetter av Ben Chertoff, en av forfatterene bak Popular Mechanics'(Hearst) «Debunking 9/11 Myths». Hearst er såÅå uavhengige så!!!
  Bare en liten smule fishy, bare bittepittelitt…

  Hadde forresten en link til et annet nyhetsklipp om The North American Union. Mulig jeg har det fra deg eller GoldManPeak, men her er det iallefall:

  http://www.youtube.co…&eurl=

 2. Odd Inge sier:

  Ja, håper virkelig de våkner opp. Også Norge! Ungdommer no til dags:)

  Men bare tenkt deg en union, uten godkjennelse fra Kongressen! Helt sykt!

  Ja, en fin liten nyhetsklipp dette. Tror både jeg og Goldmanpeak har lagt den ut:)

  Takk for informasjonen!

 3. Ceeker sier:

  Se film her om den nord amerikanske unionen.. gå inn i menyen på New World Order(04) -> National Problematique North American Nightmare (01)

 4. Odd Inge sier:

  Hvor?

 5. Ceeker sier:

  aha..

  her såklart
  http://www.mind-depro

  forstod du ikke det da ? ;-Þ

 6. Odd Inge sier:

  Nei, kan ikke forstå alt:)

 7. VXOP sier:

  Det er jo bare vrøvl…..

 8. Odd Inge sier:

  Da regner jeg med at det er bare vrøl at presidentene i USA, Canada og Mexico møttes for å diskutere den nordamerikanske unionen. Og da er det vel bare vrøl at CNN rapporterte det.

  DA er det vel bare vrøl at du skriver denne kommentaren.

 9. amaraka sier:

  Odd Inge: ikke gidd å bruk energi på ad hominem retorikk, det er å mate troll!

  Ellers kan jeg si at CFR presser på veldig for North American Union, de har også de fleste presidentkandidatene i sine lommer, alle bortsett fra Ron Paul, som det jo er lite sannsynlig vil bli valgt. Har sett hvordan mediene kjører veldig spin mot han om dagen, temmelig åpenbart at de har en agenda, håper folk våkner i tide!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: