Søvnløse Netter

Jeg kan anbefale dere bloggen til Anders, Søvnløse Netter. Se også i menyen til høyre for flere Norske bloggere som ikke er her på VG-blogg.

Norske bloggere

Om Bloggen Søvnløse Netter

I denne bloggen vil søkelyset rettes mot terrorangrepene i USA, 11/9-2001. Grunnet sakens størrelse og kompleksitet er det nødvendig å ikke bare se på indisier og bevis vedrørende nevnte angrep, men også fokusere på terror og krig i et historisk perspektiv, medias mangelfulle, løgnaktige og ryggradsløse dekning, Peak Oil, CIA og internasjonal narkotikatrafikk, for å nevne noe.

Jeg kommer ikke til å presentere eventuelle lesere for nye og fantastiske teorier om hva som skjedde, ei heller fremme teorier som er basert på antagelser, fantasier og synsing. Om jeg henfaller til spekulasjoner vil jeg i klartekst uttrykke dette. Mengden av desinformasjon i denne saken er intet mindre enn formidabel, så min selvutnevnte oppgave er å forsøke, etter beste evne, og fungere som en salgs navigatør.

Selv om ville konspirasjonsteorier kan være underholdende mental tidtrøyte nås ingen mål eller sannhet gjennom slik eksersis. De er også gjenstand for tåpelig stråmann- og ad hominem-argumentasjon, noe som fører til tåkelegging. Sakens alvorige natur gir ikke rom for latterliggjøring og usakelighet, og bør derfor unngås for enhver pris.

Mitt overordnede mål med bloggen er å forsyne leseren med et verktøy til opplysning. Håpet er at folks økte bevissthet i forhold til dette temaet kan bidra til å sette en stopper for den falske “Krigen mot Terror” og den overdrevne demoniseringen av muslimer, som spesielt har vokst frem i kjølvannet av angrepene 11/9-01. Kan jeg gi et ørlite bidrag i denne sammenheng, så har ikke arbeidet vært forgjeves.

Anerkjennelse og stor takk går til bidragsyter, venn og “fellow researcher” TC!

“You must be the change you wish to see in the world.”Mahatma Gandhi

Reklamer

2 Responses to Søvnløse Netter

  1. Anders sier:

    Hei Odd Inge!

    Det var suveren reklame…! Takker og bukker!! 🙂

  2. Odd Inge sier:

    Må reklamere litt;) Lykke til med bloggingen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: