Regjeringa i Storbritannia bruker frykt for å skjule Blair skandalen!

Dette er Blair / Labour skandalen

(19.01.2007) En ansatt i administrasjonen til Storbritannias statsminister Tony Blair ble arrestert, misstekt for korrupsjon. Ruth Turner er mistenkt for å ha gitt bort/solgt politiske æresbevisninger/adelstitler som gir en plass i Overhuset i det britiske parlamentet! Hun var den fjerde personen som ble arrestert i saker.

Tony Blair sier i en kommentar at han har full tillit til Turner.

Lord Michael Levy ble arrestert for andre gang i forbindelse med etterforskning av korrupsjon i finansieringen av valgkampkampanjer. Han ble pågrepet mistenkt for å forsøkt å forhindre politiets arbeid. Han ble også arrester i juli 2006 i forbindelse med politiets etterforskning av anklager om at Labour lovte bort retten til en adelstittel i bytte mot hemmelige lån.

Tony Blair ble forrige fredag avhørt av politiet i 45 minutter, melder BBC News. Blair har status som vitne i den såkalte «cash for honours»-saken. Politiet undersøker om penger kan ha blitt donert til politiske partier i landet i bytte mot adelstitler. Flere av Blairs nære medarbeidere er mistenkt i saken. Politiet ba om at avhøret skulle holdes hemmelig. Statsminsteren ble også avhørt i samme sak i desember i fjor.

Over halvparten av britiske velgere mener at statsminister Tony Blair bør gå av straks. Det viser en undersøkelse som er gjort av den konservative avisen Sunday Express. En rekke sentrale parlamentsmedlemmer mener også at Tony Blair må gå av før negative saker rundt statsministeren gjør for stor skade for regjeringspartiet.

Men Blair selv avviser kravet om å trekke seg før tiden. Fredag understreket han igjen at han vil følge den fastlagte planen for maktoverføringen der han vil gi fra seg statsministerposten, etter all sannsynlighet til dagens finansminister Gordon Brown. Det kommer ikke på tale å framskynde maktskiftet, fastslo Blair. Han forsøker dermed å forhindre at skandalen om pengegaver til Labour i bytte mot adelstitler fullstendig får overskygge de siste månedene av hans ti år ved makten. Slik saken har utviklet seg, kan den bli enda verre for Blair enn den upopulære deltakelsen i Irak-krigen.

Når britiske velgere mener at Blair bør gå av så bør han gjøre det! Blair! Du lever i et demokrati! eller var det en politistat? Protestering er jo det samme som organisert kriminalitet!

Frykt og propaganda

I det siste har det vært mye terror og frykt i Storbritannia, utbruddet av fugleinfluensa og nye terror-arrestasjoner har stjelt overskriver og spart Blair for mye kritikk.

Var det bare tilfeldig at få timer etter at Blair blir avhørt av politiet for andre gang at overskriftene ble dekt av fanatiske muslimer som angivelig hadde planlagt å kidnappe og halshugge en britisk soldat – for så å legge ut videoen på nettet? Eller var dette en kynisk plan for å legge ut informasjonen til riktig tid?

Terroraksjonen har allerde begynt å miste troverdighet, dette var mest sannsynlig et propaganda stunt (som stort sett alt anna av terrornyheter er).

Bloggen Evig Krig for Evig Fred forteller oss at det er en sammenheng mellom fugleinfluensa utbrudd og øvelse!

Tilfeldighet eller nøye planlagt? Les mer på Prisonplanet.com


Reklamer

2 Responses to Regjeringa i Storbritannia bruker frykt for å skjule Blair skandalen!

  1. Anders sier:

    Er det ikke typisk? Hver gang meningsmålingene går ned, eller de vil dekke over en skandale, trekker de frem terrorspøkelset… Bush og Co bruker akkurat den samme taktikken. Åhhh – så rart!! I pseudodemokratiene er det nemlig ikke velgerene som bestemmer, det gjør den som kommer med de verste spøkelseshistoriene. En skjemtegauk med godt utviklede imaginære og løgnaktige talenter – se det er dagens politiker! Når skal folk våkne opp, og hjelper egentilg det? JA til en stille revolusjon!!

    Part 3 av 2Power of Nightmares» penser innom temaet: <a href="http://video.google.com/videoplay?docid=-8732625326538179377» target=»_blank»>http://video.google.c…&q=power+of+nightmares

  2. Odd Inge sier:

    «Power of Nightmares» er en grei dokumentar;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: