Amerika – Fra Frihet til Fascisme

Amerika – Fra Frihet til Fascisme
– for de som ønsker å være informert om hva som skjer.

En film fra 2006 om hvordan Amerika har utviklet seg fra å være frihetens fyrtårn og bevarer, til å utvikle seg i fascistisk retning, og hvordan dette påvirker også vårt land og politikk, gjennom de internasjonale organisasjoner Norge er medlem av og forpliktet på.

Filmen er laget av Aaron Russo, som er jøde og dermed har de beste forutsetninger for å avsløre fascismen. Han har tidligere laget bl.a. ”The Rose” med Bette Midler, og ”Trading Places” med Eddie Murphy.

Filmen er norsk tekstet, og ligger på Google Video.

Fast bestemt på å finne de lover som legaliserte at Amerikanske borgere skal betale inntektsskatt, begynte produsent Aaron Russo arbeidet med å undersøke hvorfor mange mente inntektskatten ikke var legal. Dette skulle ta ham mange år, og han fant noe som var langt verre på veien. Denne filmen er ikke venstreving eller høyrevridd, men en grundig gjennomgang av regjeringen fra begge sider, og viser hvordan begge sider i virkeligheten tjener de samme herrer.

Den avslører videre den systematiske avskaffelsen av sivile borgerretter i Amerika siden 1913 når Federal Reserve systemet (USA’s privateide sentralbank) var opprettet uten lov etter den amerikanske konstitusjonen, og hvorfor folk må betale inntektsskatt, nemlig for å betale renter til eierne av den private sentralbanken som låner ut penger til Amerikanske staten.

Gjennom intervjuer med Kongressmenn, en tidligere ‘IRS Commissioner’, tidligere IRS (Amerikanske skatteetaten) og FBI agenter og skatte advokater og forfattere, setter Russo sammen bitene mellom retten til å trykke penger, nasjonal inntektsskatt, og det nasjonale indentifikasjonssystemet med ID kort som blir amerikansk lov i Mai 2008 (ikrafttredelse). Dette ID kortet vil bruke ‘Radio Frequency Identification’ (RFID) chips som i virkeligheten er sporingssystem brukt til å tracke folk. Denne filmen viser i detalj og med udiskutable fakta at Amerika beveger seg i retning av en fascistisk politi stat.

Last ned filmen på Bevisste Borgere av Norge.

Les også mine tidligere innlegg:
America Freedom to Fascism
Makten bak makten

Reklamer

15 Responses to Amerika – Fra Frihet til Fascisme

 1. Goldmanpeak sier:

  flott at du legger ut denne, dette er så
  viktig. Jeg hørte på intervju med Aaron
  Russo hos AlexJones radioprogram på onsdag.
  America from freedom to fascism tar helt
  av på Google video, på 2 plass, med andre
  ord så er denne dokumentaren i ferd med å
  ta verden med storm, i mange andre sirkler
  har filmen vakt meget stor oppsikt.

  Håper mange NORDMENN også tar seg tid å
  ser denne filmen, så kan de bli litt smartere ! og det haster for mye av innholdet angår oss naive her på berget.

  infokrigen fortsetter !

 2. Odd Inge sier:

  Topp 100 på Google Video
  Nr 33: Loose Change 2nd Edition Recut
  Nr 55: America Freedom to Fascism Authorized version
  Nr 80: 9/11 Mysteries (Full Length, High Quality)
  Alle med bra rating:)

  Infokrigen fortsetter:)

 3. Anders sier:

  En liten avsporing i forhold til temaet kanskje, men siden GoldManPeak nevnte Alex Jones; Jeg var inne på sidene til RBNLIVE, radionettverket Jones og W. Tarpley m.fl. har brukt, og der har det vært fullt rabalder en stund tydeligvis! Tenkte kanskje du/dere hadde interesse av å lese dette : http://www.rbnlive.co… Sinnsyke greier! 🙂

 4. Odd Inge sier:

  #3

  Kan du fortell meg kort hva det handler om? Det var mye å lese:)

 5. Anders sier:

  Det kan jeg vettu, men ikke før i morgen tidlig… Trøtt nå!! 🙂

 6. Anders sier:

  Altså; En av vertene på RBNLIVE, John Stadtmiller m.fl., har tydeligvis vært ute etter å ødelegge både RBN og GNC en stund, og da spesiellt Alex Jones. De har for det første sladret om at en tidligere vert på GCN hadde rettet narko-anklager mot Jones, hvilket er det reneste sludder så vidt jeg kan forstå. 10/1-07 hadde denne Stadtmiller gått på lufta og hevdet at det var en konspirasjon på gang, som gikk ut på å ødelegge nettverket fra innsiden, og igjen angrepet Jones. Bare rør og oppspinn… Dette medførte selvfølgelig at mange av radiovertene samt sponsorer trakk seg de påfølgende dagene. Denne Stadtmiller og en Mike Jones(RFA-broadcast) har lenge vært etter AJ, for å få ham vekk fra forskjellige «low power FM’s», og ved å prøve og gå etter GCN’s sponsorer bla. mye annet.

  Stadtmiller høres ut som en skikkelig psykopat. Han har siktet med skarpladd våpen på AJ, og flere andre i teamet, truet med å sende politi og FBI hjem til folk, forsøk å lure Alex til å kjøpe en pistol til seg selv – mens det var en BATF-agent som sirklet rundt dem osv osv… Hadde Jones gått på den kunne han ha risikert opptil 10 år i fengsel, og det hadde vært slutten på Infowars.

  Vel, saken er kompleks og lang, håper jeg i grove trekk fikk med det viktigste. Det det hele grunner ut i er at det ser ut agenter, Stadtmiller m.fl.(min egen antagelse!), har gjort alt i sin makt for å ødelegge for de som bringer oss ekte nyheter. Dette bør ikke komme som en overraskelse selvfølgelig, men uansett en smule sjokkerende – for ikke å si urovekkende…

  InfoKRIGEN fortsetter i aller høyeste grad – bokstavelig talt…!!

  Much Peace! (Hvilket jeg synes passer bra nå…!) 🙂

 7. Odd Inge sier:

  #6 Takk Anders

  Er mange som ønsker å få vekk Alex Jones fordi han kommer med ekte nyheter!

  Infokrigen fortsetter!

 8. Odd Inge sier:

  Anders: Har du planer om å opprette en blogg?

 9. Anders sier:

  Yupp! Jobber med saken… Tenkte jeg skulle forkusere spesiellt på 911, terror i historisk perspektiv, CIA (og narko) samt medias dekning(gatekeepers!) – eller mangel på sådanne… Har studert 911 i lang tid nå, så jeg bobler over av å få ordet ut. 🙂

 10. Odd Inge sier:

  Det var 9/11 jeg startet med. Men nå har det egentlig blitt alt mulig.

  Det er en ting jeg ikke har skrevet om og det er CIA og narkotikaimport. Er så vanvittig tøft når Michael C Ruppert konfronterer CIA i en åpen høring for en del år siden!
  <a href="http://video.google.com/videoplay?docid=-1546121267852729018» target=»_blank»>http://video.google.c…&q=michael+c+ruppert
  Du finner klippet i starten av dokumentaren:)

 11. Anders sier:

  Har sett den, og VANVITTIG TØFT er uttrykket å bruke! Mike Ruppert er meget dyktig, synd han ble syk. Ruppert er en av mine store helter, en skal ha BALLER for å gjøre det han har gjort! Håper han kommer seg sikkelig på beina igjen, og ombestemmer seg i forhold til det å ikke skulle drive med granskende journalistikk lenger. Leste oppløftende nyheter på ‘Act 2: From the Wildeerness’ Peak Oil Blog’, høres ut som motet er oppadstigende.

  Lenke til bloggen: <a href="http://www.mikeruppert.blogspot.com/» target=»_blank»>http://www.mikerupper

  Den internasjonale doptrafikken er absolutt noe folk burde bli mer opplyste om, virker som mange er skeptiske til å ta tak i temaet… ‘Liquid Cash’ til Wall Street er jo det som holder hele bobla flytende. Vestens, og da spesiellt usamerikanerenes velstand er avhengig av narkokroner – hvilket setter hele «War on Drugs» i et litt annet perspektiv! 1000 kroners spørsmålet blir tydeligvis; Er det i det hele tatt noen «War on.. et eller annet» som er det vi har blitt fostret til å tro at det er???

  Og hei, hvor det går – heheh!! Vel, en smule «off topic», du får ha meg unnskyldt! 🙂

 12. Odd Inge sier:

  Går fint å snakke litt off topic. Du bør skrive noen innlegg anngående CIA+narkotika, så skal jeg prøve å hive meg på.

  «War on drugs» førte til større narkotika-missbruk.
  «War on terror» fører til mer terror (hvertfall mer terrorpropaganda).

 13. Goldmanpeak sier:

  Morro å se at det er flere her som er så
  godt informert om 911 , Michael C Ruppert
  etc. Anders skriv om drugs+cia (cia-Cocain
  import Agency, he he). Det er synd at FTW er nede, har abonnert i flere år. Ruppert har foreløpig blitt sabotert til stillhet..håper han kommer tilbake, dersom
  det er tid da. ? Verden er bare helt korrupt og likeglad til så mye av de virkelige farene og de værste forbrytelsene, det er en tung byrde til tider å vite for mye også..men på den
  andre siden av saken så : «The first rule of the universe : «GAIN ALL KNOWLEDGE!»..

  🙂 Stå på !

  spre filmer dvder etc. bøker ol. Odd
  Inge spre pdf bøkene jeg mailet deg ..
  det hjelper ihvertfall ikke noe å ikke
  gjøre noe. blogging er jo bra også da..
  gleder meg til bloggen Anders.

 14. Anders sier:

  #13
  Godt å høre, det er så mye som må ut vettu… Vi får kjempe i samlet flokk!!

  #14
  Ja, veldig synd med FTW, vi får krysse fingrene for Mike’s comeback! Narconews på norsk er på trappene, bare sånn for å piske opp stemninga litt, eller kanskje folk er for dopa til å skjønne det også? De tenderer jo til det?!
  Vi burde krysse alt vi har og håpe at tiden ikke renner ut, mange har ofret mye for at ikke det skal skje; DET SKAL IKKE SKJE!

  Takker for inspirerende ord, jeg er snart «på lufta» nå… 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: