David Lynch betviler 11/9

David Lynch er en amerikansk filmregissør som stiller spørsmål anngående terrorangrepet 11/9-01

David Lynch stiller spørsmål ved angrepet mot Pentagon, kollapsene i New York (spesielt World Trade Center 7) og hendelsen i Pennsylvania hvor flight 93 ble skutt ned (eller styrtet). Det er stadig flere og flere kjendiser som no har gått ut og stilt spørsmål ved den offisielle forklaringen, f.eks. har Richard Linklater, Jesse Ventura, Matthew Bellemy, Ed Asner og Charlie Sheen. Charlie Sheen blir intervjuet av Alex Jones. Se intervjue her.

Lynch dukket opp på Tysk TV den 3. desember på VPRO’s Wereldgasten. Dette er hva han sa:

Its not so much what thy say, it’s the things that make you look at what you thought you saw in a different light. And Those things for me, that bother me, is the hole in the Pentagon being too small for a plane, the lawn isn’t messed up, and the government’s not showing the plane hitting when many cameras photographed it.

At the World Trade Center, three buildings came down, like demolitions, and two of them were hit by a plane, but the third one they said "do you want us to pull it?" and they pulled it and it looked just like the other two. Those things bother me.

In Pennsylvania, the plane that went down, there was just a hole in the ground, there wasn’t any wreckage,there wasn’t any skid marks, there wasn’t any tear in the earth, and no one has ever really found out about that.

So every place there’s questions, coming from this documentary. You don’t have to believe everything in the documentary to still have questions come up… and you look back and you remember what you saw, and what you were told, and now, you have questions.

It’s just an event that has many questions and no answers.

When asked "What about suggestions the American government was behind it?", Lynch answered:

"That’s too big for people to think about. it’s too big. It’s like something no one wants to think about."

Watch the video:

http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8175484657963455824&hl=en

Skuespiller James Brolin følger i samme spor!

Skuespiller James Brolin, mannen til Barbara Streisand, følger i samme spor som Charlie Sheen og David Lynch! Han er nå den siste kjendisen som har gått ut i det offentlige og som stiller kritiske spørsmål.

Det ser ut som amerika våkner opp. Tidligere CIA agenter, medlemmer av kongressen, brannmenn, politikere, senatorer og kjendiser går ut i det offentlige og betviler 11/9. Se listen her over politikere, høyt rankende militærpersoner og etteretningspersoner som har gått ut i det offentlige og betviler 11/9.

No er det på tide at nordmenn våkner opp! Krev en ny etterforskning! En ny uavhengig etterforskning!

Reklamer

13 Responses to David Lynch betviler 11/9

 1. SPEKULASJONER:

  Jeg har sett mange konspirasjonsfilmer om 911. Jeg blir mer og mer nyskjerrig på om det foregår ting i våpenprodusenters navn som ikke tåler dagens lys. Mennesker som er kapable til å gjøre noe så grusomt som 911 er vel kapable til å gjøre mye. Som for eksempel flere grusomme ting for å skjule det de har gjort. Jeg tror muligens Bush og Bin Laden kan late som de er fiender for å opprettholde, grusom verdenspolitikk, posisjon og makt.

  Selvfølgelig er dette spekulasjoner. Men, det er mange ting som indikerer at noe er fullstendig galt her. Religiøs fanatisme, politikk og våpenproduksjon hører ikke sammen. Hva med Kongsberg våpenfabrikk? Hva slags interesser har ledere og styre? Er det koblinger mellom våpenimperiet til Bush og Kongsberg våpenfabrikk? I så fall, har noen i Norge hatt en finger med i spillet?

 2. Odd Inge sier:

  Osama bin Laden er død.

  Bush familien og bin Laden familien er gode venner. De eier oljeselskaper og flyplass i lag… eller noe, husker ikke i farten.

  Kjenner ikke til Kongsberg våpenfabrikk. Så her kan ikke jeg hjelpe deg…:)

 3. David Lynch er en genial mann, men han trekkes nok lett mot konspirasjons teorier.

  Han er også en mester i å få deg til å lure på hva du egentlig ser, i hans filmskapende verker.

  Men han er størst!

 4. Odd Inge sier:

  Lett mot konspirasjonsteorier?

  Bør en ikke våkne opp siden store mediafigurer som David Lynch, Richard Linklater, Jesse Ventura, Matthew Bellemy, Ed Asner og Charlie Sheen går ut i det offentlige og stiller spørsmål til den offisielle versjonen.

  Bør en ikke da gi 11/9 konspirasjonene en sjanse? Se noen dokumentarer, les, følg informasjonen, vær kritisk og åpen for informasjon!

  Deretter kan du bestemme om disse konspirasjonsteoriene er håpløs eller om det er noe som virkelig stemmer?

 5. # Trekkes til, mot, ja…

  Det er viktig å vite hvem avsenderen er, når man skal vurdere det som blir sagt/uttalt/ uttrykt/ sitert/ påstått

 6. Øyvind sier:

  Det er nok noen andre her som bør våkne opp. Det er egentlig litt merkelig at folk tar det kjendiser sier alvorlig kun fordi de er kjendiser.

 7. Odd Inge sier:

  Hei Øyvind. Har jeg sagt av vi bør ta det kjendiser sier på alvor?

  Jeg mener det er grunner for at de som sier: «Jævla konspirasjonsteori», «Hvordan kan Bush gjennomføre 11/9? Noen hadde sladra!» osv, de bør gi konspirasjonsteorien en sjanse. Ikke bare se Loose Change, ikke bare les popular mechanic. Men prøv å etterforske selv, les flere forskjellige plasser, da finner du fort ut hvem som gir bra og troverdig informasjon der de ikke vrir på sannheten.

  Hva om virkelig noen i USA stod bak? Da gir dette et helt annet verdensbilde!

 8. Orm_42 sier:

  Jeg veit ærlig talt ikke mye om 9/11-teoriene, men det at en stat kan skade sine egne og skylde på fienden er jo ikke akkurat noe nytt. Når russerne ville ha en grunn til fortsette sin terror ovenfor tjestjenia, sprengte de egne boliblokker i lufta og skylte på tjestjenske terrorister.
  De benekter riktignok dette på det sterkeste, men det meste tyder på at det var det som skjedde.
  Cool blogg forresten:)

 9. amaraka sier:

  Det er åpenbart at den offisielle teorien ikke holder mål, det er alt for mange ting som spriker. Jeg føyer meg inn i rekkene av idiotene som tror den offisielle versjonen er «pack of lies». Hvorfor? svaret er enkelt da det eneste som har verdi for disse menneskene er PENGER, blodige, skitne penger.

 10. Odd Inge sier:

  Takk Orm_42.

  Falsk flagg operasjoner er ikke noe nytt – det har skjedd mange ganger tidligere i historien, og ingen ting tyder på at det vil slutte.

 11. Odd Inge sier:

  Hei Amaraka!

  Ikke bare penger, men MAKT er veldig viktig. Etter 9/11 og andre terrorangrep kan de komme med lover som undertrykker mennesker!

 12. nalleballe sier:

  Dette er jo bare tro. Kandidatene vet ikke mye. De leser vel ikke engang aviser og tror på spøkelser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: