Kongressvalget i USA 7. november


( Foto: AFP )


"Nye og moderne elektroniske maskiner streiket flere steder. Fra minst seks delstater kom det rapporter om problemer med maskinene, som ble innkjøpt for å erstatte hullkortene som skapte kaos ved opptellingen i Florida under presidentvalget i 2000."

Se innleggene jeg har skrevet tidligere hvis du vil vite sannhetene, eller hva som ikke er sannheten med disse moderne elektroniske maskiner. Se dokumentaren Hacking Democracy (HBO Special) og les innleggene mine: "Valg i USA – The Voting Machine Documentary Diebold Didn’t Want You to See…" og "Kongressvalget i USA 7. november".

Det er ikke bare hullkortene som skapte kaos ved opptellingen i Florida under presidentvalget i USA, de elektroniske maskinene var et stort problem under presidentvalget i 2000!! Se dokumentarene:

"I Florida i 2000 ble det strid blant annet om hvilke stemmer som måtte regnes som blanke, fordi velgerne ikke hadde merket riktig på stemmeseddelen. Det førte til endeløse nyopptellinger og rettstvister som først etter en måned ble avgjort da den republikansk-dominerte høyesteretten stanset opptellingene på et punkt der Bush lå noen hundre stemmer foran demokraten Al Gore."

Når de republikansk-dominerte høyesteretten stanset opptellingene på et punkt der Bush lå noen hundre stemmer foran demokraten Al Gore er etter min mening den største forbrytelsen mot demokrati i den vestlige verden!

Kilde: Aftenposten / USA: Problemer med opptellingsmaskiner.

Reklamer

One Response to Kongressvalget i USA 7. november

  1. Realist sier:

    Bra artikkel som oppsummerer dagens valg-teknologi i USA og problemene med den:

    http://www.schneier.c

    Elektronisk stemmegiving er en god ide det, men man MÅ rett og slett ha en sikker måte å verifisere stemmene på etter valget – og det gjøres trolig best vha. papir.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: