William Rodriguez: 9/11 Hero

911 Symposium in LA speaker Rodriguez

William Rodriguez forteller hva han opplevde 11/9-01. Han jobbet i Twin Towers den dagen, han er en ekte helt som reddet veldig mange personer! Se filmen på Google Video.

Reklamer

One Response to William Rodriguez: 9/11 Hero

 1. Det interessante med de som avskriver oss «konspirasjonsidioter» er at hvis vi bare hadde fått gjennomslaget for ny etterforsking, *kunne* mange av spørsmålene omkring 9/11 har en helt annen forklaring.

  For eksempel. Eksplosjonene i kjellerene til WTC-tårnene. Personlig tror jeg dette er svært mistenksomt, men det kan jo ikke utelukkes at sjokkbølgen kom ned heisen fra flyet (dette ville føles *før* lyden). Hadde disse vitnesbyrd blitt hørt, så kunne vi lettere ha tatt stilling til det. Istedenfor ble det jo munnkurv på dem.

  Så var det opplysningene om etasjene 65-44 – nesten tjue etasjene som skal ha kollapset umiddelbart etter WTC2 ble truffet, i WTC 1. Hvordan visste politimannen som var i radioen til Rodrigez og brannmennene at de hadde mistet 65-etasjen (de hadde jo kommet opp til 34-etasje)? Det er riktignok mistenksomt at denne kollapsen skjedde *hvis* det var de etasjene. Men..

  Kunne det kanskje tenkes at tjue etasjer *høyere* opp, der skaden fra flyet var, kollapset da den ytteligere påkjenningen av eksplosjonen i nabotårnet kom? Vi hører jo at hele bygningen rister fra side til side?

  Altså den måten å stoppe oss å spekulere er å la alle vitnesuttalselser kommer frem i åpent lys. Kanskje vi kommer da frem til at årsaken til kollaps var at tårnene allerede var så sterkt skadet, at de ytteligere påkjenningene gjorde jobben. Istedenfor må vi bare spekulere.

  Allikevel, fra alt jeg har hørt, er min konklusjon at tvillingstårnene ble ikke felt av flyene… men av eksplosjonene som klart skjedde inne i selve tårnene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: