En tidligere guvernær stiller spørsmål rundt den offisielle 9/11 versjonen

Jesse Ventura, som har tidligere vært guvernør i Minnesota, skuespiller og vrestling stjerne har gått ut i offentligheten og stilt spørsmål til en den offisielle versjonen bak 11/9. Han har også brukt Operation Northwood og Gulf of Tonkin som eksempel på hvordan regjeringen tidligere har planlagt å utføre disse aksjonene som unnskyldning til krig.

Venture sier også at NORADs reaksjon var svak etter at fire kommersiell fly ble kapret, hvis du sammenligner med den umiddelbar avskjæringen av jetflyet til golfern Payne Stewart i Oktober 1999.

Venture sier at argumentet at amerika bør gi opp friheten for å få sikkerhet i krigen mot terror er forferdelig og at amerikanerene aldri bør stole på regjerningen. Han oppfordrer amerikanere til å være skeptisk til alt regjeringen hevder i lys av deres tidligere historie.

Kilde:
Alex Jones’ Infowars
Payne Stewart
Operasjon Northwood
Gulf of Tonkin

Reklamer

10 Responses to En tidligere guvernær stiller spørsmål rundt den offisielle 9/11 versjonen

 1. nalleballe sier:

  Høres ut som hele Amerikas befolkning skulle vært uselvstendige og mangler evne til å tenke selv. Man trenger ikke en eneste regjering for å vite hva som har skjedd. Regjeringen legger fram forslag til lovendringer. Det er media som er kilden. Konspirasjonsteorier er for unger.

 2. Odd Inge sier:

  #1

  «Det er media som er kilden»

  Vet du hvordan media i USA fungerer? Alle TV-stasjoenene er eid av 5-7 store selskap. F.eks. General Motors, general electric, walt disney. Mediet fungerer ikke som kilde, ikke magasin heller! Media i usa er korrupt for å si det mildt. Media viser oss kun underholdning, ikke nyttig og viktig informasjon.

  «Konspirasjonsteorier er for unger»

  Når en tidligere guvernør stiller spørsmål til den offisielle versjonen, en president går ut og sier at 11/9 var en inside jobb, Lauro «LJ» Chavez (en CENTCOM Sergeant) sier at NORAD fikk ordre om «Stand Down» under angrepene, skuespiller Charlie Sheen sier at 9/11 var en inside jobb. Dette er bare noen få eksempler.

  Da er det ikke «konspirasjonsteorier» bare for unger! Bli voksen! Våkn opp! Ikke bare tro på den offisielle «teorien»

 3. Roy sier:

  Den offisielle 9/11 versjonen er en gigantisk stor løgnhistorie!

 4. Odd Inge sier:

  # 3 Enig med deg her.

 5. Veeeelll…

  Å bruke tidligere Wrestling-guru Jesse Ventura som sannhetsvitne er vel ikke det argumentet jeg ville frontet høyest til inntekt for 9/11-konspirasjonene. Ei heller mr «innogutavdiverseinstitusjoner» Charlie – Selv om han har en oppegående far.

  Det at Jesse i det hele tatt BLE Guvernør synes jeg faktisk er større grunn til undring. Dog er det jo tross alt Amerika..

 6. nalleballe sier:

  #2 5-7 mediaselskaper er bra nok til å gi god konkurranse. Det skal noe til at sju store mediebyråer skriver om en løgn som senere skal bli betvilt.

  Og det å være guvernør er tydeligvis en tøff jobb i USA, når en tidligere offentlig person føler seg presset til å komme med slike utspill. Men se på fyren. Han ble valgt inn som skuespiller (i og med wrestling også er skuespill). Han mangler relevant utdanning. Tror du det å være guvernør er et argument for å ha rett? Du burde stille deg mer kritisk, og ikke sluke hvert ord.

  Det eneste jeg er enig i, er at USA ikke bør gi opp friheten for sikkerhet mot terror.

 7. Odd Inge sier:

  # 5

  Wrestling-guru Jesse Ventura er bare ett eksempel!

 8. Odd Inge sier:

  #6

  De multinasjonale selskapene som eiger alle mediebyråene har politiske interesser. Anbefaler at du ser «Orwell Rolls in his Grave (2003)» og «Outfoxed».

  5 og 6# Er enig med at en persons uttalelse ikke er bra nok. Men Jesse Ventura var bare et eksempel på hvor mange som går ut i det offentlige og stiller spørsmål til den offisielle historien. De oppfordrer folk til å være kritisk.

 9. adolph sier:

  #1 Kommentar fra nalleballe

  Må jeg få påpeke, at uansett om Bush og banden hans, Osama og banden hans, eller Nalleballe og Per Ulv står bak 911, så er det en konspirasjon. Når to eller flere personer planlegger en forbrytelse, er det en konspirasjon.

  I det øyeblikket du mener å vite hvem som sto bak, og det ikke er bevist på noen måte, har du en konspirasjonsteori.

  Tror du på den offisielle versjonen, tror du på en konspirasjonteori.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: