Terrorisme under falskt flagg – Vil det skje igjen?


Nå skal jeg komme med en teori om hva som kommer til å skje! Mest sannsynlig kommer det til å skje en terroraksjon (terrorisme under falskt flagg) i slutten av september/starten av oktober.

Teori 1: Noen terrorister sprenger noen bomber mot strategiske plasser/bygninger i USA, Storbritania, Europa eller Canada. Og etter at bomben ble spreng vil de finne ut at Iran stod bak! Og dette vil føre til at USA utfører et stort angrep på Iran, inkludert bruk at atombombe.

Teori 2: Veldig mange terrorister vil bli tatt på fersken mens de planlegger et terrorangrep.

PS: Dette er bare en vill spekulasjon!

25. juli 2001 advarte Alex Jones oss om at det ville bli en terroraksjon som innkluderer bruk av fly. Der fly kommer til å styrte inn i bygninger, inkludert World Trade Center. Og Osama bin Laden kommer til å få skylder. Se filmen her
5-10

10. august 2006 advarte Alex Jones om at noe kommer til å skje før oktober 2006! Se advarselen her.

I en tale av Barry Zwickers, kommer han også med en advarsel.

Kilde:
You Tube
Alex Jones’ Infowars.com

Reklamer

4 Responses to Terrorisme under falskt flagg – Vil det skje igjen?

 1. Person sier:

  Sjefsblogg!

  Du har foreløpig rett i teori 2, m.t.p. ting som skjer selv her i Norge. Opprettholdelse av frykt er et overordnet formål, later det til.

 2. Odd Inge sier:

  Alt handler om å skape frykt. Så vil folket gi vekk frihet for å få sikkerhet. Men hvis du gir vekk friheten får du tyrani! Dette skjer i USA, Patriot Act osv. USA går mot en politistat..

 3. Else sier:

  Slike spekulasjoner er det TUSENVIS av på internett, NOEN av disse spekulasjonene vil garantert «klaffe» med terroraksjoner – så kan alle si: «bare se på den og den siden, dette er skrevet for lenge siden, da må det være cia, usa, vesten, frimurerne, paven, pst, eller noen andre enn ekte terrorisme».

  Om jeg var terrorist ville jeg lagt en helt konkret terroaksjon ut på nettet, sagt informasjonen kom fra hemmelige kilder i regjeringen – så kunne terroristene sprengt bomber, ødelagt noen liv og så fått rettet masse konspirasjonterorier mot myndighetenesom gratis gevinst.

  Dette er nok en taktikk terroristene allerede benytter, det kan se ut som om de kommer fra ørkenen, men de har kjempet i 1300 år – så taktikk kan de

 4. Odd Inge sier:

  #3

  No tror jeg at du er på villspor her. Ta å undersøk før du begynner å si sånt! Alex Jones advarte oss ganske nøyaktig hva som skulle til å skje. Er ikke det litt skummelt?

  Så terrorister bruker å legge ut konkret informasjon på internett før de utfører en kriminell handling? Hvorfor skulle terroristene prøve å legge skylden på myndighetene, hvis lederen deres sier han står bak?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: