Terrorisme under falskt flagg

Operasjon Gladio eller Stay Behind er blitt samlebetegnelser på de hemmelige "Stay Behind"-grupper som ble opprettet i de fleste vesteuropeiske land tidlig under den kalde krigen, fra 1948 og utover.

Slike organisasjoner ble opprettet i Belgia, Danmark, Norge, Frankrike, Hellas, Luxembour, Nederland, Portugal, Spania, Tyrkia, Tyskland og Italia.

Som hovedregel ble gruppene opprettet etter initiativ fra den vestlige forsvarsalliansen NATO og med tildels betydelig støtte fra den amerikanske etterretningsorganisasjonen OSS (som senere fikk navnet CIA). Det var særlig USA og Storbritannia som ivret for opprettelsen av gruppene.

Organisasjoner har en rekke ganger utført terroraksjoner mot sivilbefolkning i eget land. I rekken av terroroperasjoner "under falsk flagg" slipper gjerningsmennene av en eller annen mystisk grunn alltid unna politiet.

  • I nyere tid har vi dette eksempelt: I september 2005 i Basra ble medlemmer av de britiske spesialstyrkene SAS arrestert av irakisk politi. Britene var kledd som arabere, hadde parykker og en bil full av eksplosjoner! Politiet i Irak anklaget dem for å drepe en politimann og skadet en annen. Medlemene av SAS ble frigjort etter at den britiske hæren stormet den irakiske politistasjonen med 6 tankser.

Jeg skal nå ta for meg aktiviteten til en hemmelig organisasjon i Italia, som forlot sin opprinnelige funksjon, og deltok i krigføring mot det sivile samfunnet. Denne gruppen heter Gladio og hadde i flere tiår vært under kontroll av en parallellstat som bestod av både italiensk militær etterretning (SID/SIFAR), frimurerlosjen i Italia kjent ved navnet Propaganda Due (P2), mafiaen og CIA. I perioden fra 1969 til 1987 ble 491 uskyldige sivile drept og 1181 såret i terroraksjoner utført av Gladio. Strategien kalkulerer med at ved hjelp av terroraksjoner vil folket søke beskyttelse hos den sittende regjeringen.

24. oktober 1990 bekreftet Giulio Andreotti Operazione Gladio. Dette var etter at dommer Felice Casson oppdaget dokumentene av Gladio i arkivet til det hemmelige militæret i Italia. Han sa: "each chief of government had been informed of the existence of Gladio"

Andre eksempler på at terrorisme under falskt flagg som har skjedd i Europa er:

  • 1954: da ble Lavon-affæren avslørt. Medlemmer av den israelske militære etterretningen dro til Egypt og plasserte brannbomber i et postkontor og andre steder og fikk det til å se ut som om araberne var gjerningsmennene
  • Hellas 1967: LOK trolig involvert i statskupp hvor General Sylianos Pattakos tok kontroll over Hellas
  • Tyrkia 1977: Counter Guerilla var involvert i snikskyting på demonstranter fra fagforeninger i Istanbul, hvor 38 ble drept og hundrevis ble sår.
  • Tyskland 1990: da ble det kjent at medlemmer fra TD BDJ stod bak en bombeaksjon i München i september 1980 der 13 ble drept og 213 mennesker såret

Det er det som er hele poenget med terrorisme under falskt flagg, er at gjerningsmennene får det alltid til å se ut som om noen andre gjorde det. Frykt spiller alltid en sentral rolle i terrorisme under falskt flagg. Terroroperasjoner under falskt flagg er en realitet, og de er et politisk og militært redskap. Det er svært få mennesker som vet at de eksisterer.

Så var 11/9 terrorisme under falsk flagg? Siden historien viser oss at når USA bestemmer seg for å gå til krig, lager de en grunn.

  • I den første Golf krigen fabrikerte USA en historie om at soldater fra Irak drepte 312 babyer ved å ta de ut av Kuwaits inkubasjoner.
  • I Vietnam ar det en fabrikert angrep på Gulf of Tonkin.
  • Under Mexican-Amerikanske krigen fabrikerte president Polk et Mexicansk angrep og startet en krig.
  • Og det viser seg at Irak ikke hadde massedestruksjonsvåpen

Kilde:
Wikipedia
Le Monde Diplomatique
BBC News
IndyMedia
GlobalResearch
11/9 – Den offisielle historien går i stykker

Reklamer

One Response to Terrorisme under falskt flagg

  1. […] dører. Under denne demostrasjonen protesterer de mot Bilderbergerne, og de bringer også fram Operasjon Gladio hvor vestlige etterretningstjenester har drept flere hundre uskyldige mennesker i Europe og […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: